Sulje

Ajankohtaista

09.01.2018
Avoin työpaikka: Ulkoisen laskennan asiantuntija


Certian tavoite on olla paras julkisen sektorin talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus. Haluatko sinä olla mukana tämän tavoitteen saavuttamisessa?

Haemme nyt

ULKOISEN LASKENNAN ASIANTUNTIJAA

Ulkoisen laskennan asiantuntijana toimit konsernilaskennan toiminallisuuden arkkitehtina, osallistuen laskentaan, kehitystyöhön sekä asiakkaiden koulutukseen. Työhösi kuuluu olennaisena osana myös Certian sisäisen konsernilaskennan osaamisen laajentaminen. Työhösi tulee myös kuulumaan säätiökirjanpitoa, sijoitusten kirjanpitoa sekä eritystehtäviä liittyen yliopistotoimialaan.

Ymmärrät konsernilaskennan laaja-alaisuuden ja sen rakenteen myös tiedonhallinnan näkökulmasta. Ulkoisen laskennan säännöt ovat sinulle tuttuja ja omaat vankkaa kokemusta laskennan alueelta. Sinulla on vahva halu kehittää ja haluat myös itse kehittyä. Koulutustaustaltasi olet KTM tai vastaava.

Toivomme sinun olevan itsenäiseen asiantuntijatyöhön kykenevä vastuun ottaja. Haluat ponnistella kohti tavoitteita ja motivoidut onnistumisista. Kykenet toimimaan konsultatiivisesti asiakasrajapinnassa ja sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot. Pystyt palvelemaan asiakkaita sujuvalla suomenkielellä sekä englanniksi, muu kielitaito katsotaan sinulle eduksi.

Certia tarjoaa sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävänkuvan sekä osaavan ja mukavan tiimin tuen ja mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen. Saat myös erittäin kattavat ja monipuoliset henkilöstöedut käyttöösi. Toimipisteesi ja lähimmät kollegasi ovat Vaasassa. Certiassa on hyvin laajat etätyömahdollisuudet, joten sillä missä asut, ei ole suurta merkitystä, mikäli olet valmis käymään Vaasassa tarpeen mukaan.

Lue lisää ja hae: https://www.wasatalent.fi/ajankohtaista/ulkoisen-laskennan-asiantuntija-certia-oy/

 

Tilaa uutiskirje

Ajankohtaiset asiat talous- ja henkilöstöhallinnossa sekä Certian viimeisimät kuulumiset

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Palvelupyynnöt Certialle tehdään Service Desk–
järjestelmän kautta osoitteessa:
https://portti.certia.fi

Vaasa: Silmukkatie 4, 65100 Vaasa
Joensuu: Länsikatu 15, 80110 Joensuu
Vantaa: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
    
info@certia.fi