Sulje

Ajankohtaista

16.03.2018
Robotiikkaa asiakkaiden tarpeisiin

ROBOTIIKKAA ASIAKKAIDEN TARPEISIIN

Certiassa robotiikkaa on hyödynnetty palvelutuotannossa toimittajien avauksen prosessissa. Vuonna 2017 saatiin valmiiksi suunnitelma robotiikan hyödyntämisestä myös asiakkaiden tarpeisiin. Robotiikassa tullaan jatkossa hyödyntämään UiPath –ratkaisua yhteistyökumppani Starian kanssa. Robotiikkaympäristön tekniset ja arkkitehtuuriset valmiudet on nyt hiottu kuntoon ja ensimmäiset UiPath –ratkaisulla toteutettavat prosessit saadaan valmiiksi kevään aikana.

Ensimmäiset kehityskohteet selvillä
Toimittajien avausprosessin lisäksi Certialla hyödynnetään robotiikkaa jatkossa myös palkanlaskennan tarkastuksissa sekä käyttöomaisuuskirjanpidossa. Mahdollisia käyttökohteita palvelutuotannossa on kartoitettu koko henkilökunnan toimesta. Käyttökohteet arvioidaan ja robotiikan käyttöä tullaan laajentamaan tulevien vuosien aikana.

Asiantuntemusta asiakkaiden käyttöön
Certia on kouluttanut asiantuntijoita UiPath –ratkaisun käyttöön ja tätä asiantuntemusta voivat myös asiakkaat hyödyntää omiin tarpeisiinsa. Robotiikan ratkaisuja voidaan käyttää apuna työllistävissä prosesseissa, paikata resurssitarvetta tai hyödyntää aikaa vievissä tehtävissä. Certian asiakkaat voivat käyttää palvelualustaa haluamiinsa kohteisiin myös talous- ja henkilöstöhallinnon ulkopuolelle ja hyödyntää Certian asiantuntemusta näiden ratkaisujen toteuttamisessa.

Yhteinen startti robotiikan hyödyntämiseen
Certia järjestää huhtikuussa asiakasyliopistojen tietohallintojohdolle yhteisen päivän, jossa käydään läpi Certian tarjoamat palvelut ja ratkaisut robotiikan hyödyntämiseen. Yhteisen tilaisuuden jälkeen kartoitetaan asiakkaiden kanssa mahdolliset käyttökohteet ja sovitaan tarkemmin jatkosuunnitelmista ja toteutuksen aikatauluista.

Tilaa uutiskirje

Ajankohtaiset asiat talous- ja henkilöstöhallinnossa sekä Certian viimeisimät kuulumiset

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Palvelupyynnöt Certialle tehdään Service Desk–
järjestelmän kautta osoitteessa:
https://portti.certia.fi

Vaasa: Silmukkatie 4, 65100 Vaasa
Joensuu: Rantakatu 23, 80100 Joensuu
    
info@certia.fi