Sulje

Ajankohtaista

29.03.2018
Avoin työpaikka: Palvelutuotannon esimies, palkkahallinto

Haemme Certia Oy:lle kasvun myötä

PALVELUTUOTANNON ESIMIESTÄ

palkkahallintoon vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimme asiantuntevaa ja kehittämisorientoitunutta palvelutuotannon esimiestä palkkahallintoon. Palvelutuotannon esimies vastaa Joensuussa tuotettavien palveluiden organisoinnista, palvelujen kehittämisestä ja laadusta sekä palvelutuotannon esimiehenä huolehdit töiden organisoinnista ja tiimisi kehittymisestä. Odotamme sinulta asiakaspalveluun soveltuvaa asennetta ja tunnet palkkahallinnon erityispiirteet sekä hallitset kokonaisuuksia. Palvelutuotannon esimiehen tehtävässä pääset osallistumaan erilaisiin palvelu- ja asiakaspalvelun prosessien kehittämiseen.

Keskeisenä tehtävänä on tiimin toimintaprosessien kehittäminen ja palveluprosessien uudistaminen yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja viestinnälliset valmiudet. Olet oma-aloitteinen, joustava ja yhteistyökykyinen. Teet työtäsi yhteistyössä Vaasassa sijaitsevien palvelutuotannon esimiesten kanssa ja kuulut yhtenä tärkeänä osana palvelutuotannon organisaatioon. Kokemus vastaavanlaisessa ympäristössä työskentelystä ja Mepco-järjestelmän käytöstä on etu.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa koulutusta, aikaisempaa esimieskokemusta sekä ymmärrystä palkkahallinnon prosesseista. Eduksi katsotaan kokemus kehitys- ja muutosprosessien vetämisestä.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän palkkahallinnontiimissä ja kehittyvässä toimintaympäristössä sekä kattavat ja monipuoliset henkilöstöedut. Tehtävä vapautuu nykyisen esimiehen siirtyessä yrityksen sisällä uusiin tehtäviin.

Työpisteesi sijaitsee Joensuussa ja tehtävässä on aloitus syksyllä tai sopimuksen mukaan. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa ja tehtävässä rekrytoidutaan suoraan Certian palvelukseen.

Certia on asettanut itselleen tavoitteen olla paras julkisen sektorin talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus. Oletko sinä juuri se oikea henkilö auttamaan meitä tavoitteemme saavuttamisessa?

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi ja liittämällä hakemuksesi palkkatoiveineen tehtävään viimeistään 19.4.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi.

Tilaa uutiskirje

Ajankohtaiset asiat talous- ja henkilöstöhallinnossa sekä Certian viimeisimät kuulumiset

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Palvelupyynnöt Certialle tehdään Service Desk–
järjestelmän kautta osoitteessa:
https://portti.certia.fi

Vaasa: Silmukkatie 4, 65100 Vaasa
Joensuu: Rantakatu 23, 80100 Joensuu
    
info@certia.fi