Sulje

Ajankohtaista

11.06.2018
Certiasta Green Office

CERTIASTA GREEN OFFICE

Viimeisen vuoden ajan Certiassa on tehty työtä toimistojen ekologisen jalanjäljen pienentämiseksi. Kaikki jätteet lajitellaan, toimistoissa on aitoja vihreitä kasveja, käytämme ekologisia pesuaineita ja puuvillapyyhkeitä paperipyyhkeiden sijaan. Tänä keväänä käynnissä on ollut EkoTeko Työmatkakampanja, jolla on kannustettu työmatkan tekemiseen ympäristöystävällisesti pyörällä tai kävellen.

Kaikki nämä ovat osa Certian ympäristöjärjestelmää, jonka tavoitteena on säästää energiaa, vähentää jätteen syntymistä, tiedottaa henkilökuntaa ja parantaa jatkuvasti ympäristöasioiden huomioonottamista. Certiassa ympäristöasioita vie eteenpäin henkilöstön kanssa yhteistyössä Green Office –tiimi, jossa on henkilöitä sekä Joensuun että Vaasan toimipisteistä.

Toukokuun 2018 lopussa Certiaan tehtiin WWF:n Green Office –asiantuntijan toimesta toimitilojen tarkastus, jonka myötä Certia sai käyttöönsä Green Office –merkin ja diplomin. Näiden lisäksi saimme WWF:n asiantuntijalta useita hyviä vinkkejä, joiden avulla voimme edelleen pienentää toimistojen ekologista jalanjälkeä.

Voimme siis kertoa olevamme nykyään Green Office –verkoston ylpeitä jäseniä!

 

Tilaa uutiskirje

Ajankohtaiset asiat talous- ja henkilöstöhallinnossa sekä Certian viimeisimät kuulumiset

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Palvelupyynnöt Certialle tehdään Service Desk–
järjestelmän kautta osoitteessa:
https://portti.certia.fi

Vaasa: Silmukkatie 4, 65100 Vaasa
Joensuu: Rantakatu 23, 80100 Joensuu
    
info@certia.fi