Sulje

Ajankohtaista

23.10.2018
Certiassa valmistaudutaan uusiin ja laajeneviin asiakkuuksiin

CERTIASSA VALMISTAUDUTAAN UUSIIN JA LAAJENEVIIN ASIAKKUUKSIIN

Vuoden 2019 alussa Certian uutena asiakkaana aloittavat Taideyliopisto sekä Tampereen yliopiston ja Tampereen Teknillisen yliopiston yhdistymisen myötä syntynyt Tampereen yliopisto. Lisäksi Itä-Suomen yliopiston palvelut laajenevat järjestelmäpalveluiden osalta, kun Mepco HRM –järjestelmän käyttö alkaa.

Taideyliopisto uusi asiakas ja omistaja
Taideyliopisto aloittaa Certian asiakkaana sekä taloushallinnon että henkilöstöhallinnon osalta. Asiakkuuden myötä Taideyliopistosta tuli myös Certian omistaja. Certia tarjoaa Taideyliopistolle myös järjestelmäpalvelut taloushallinnon SAP-järjestelmällä ja palkka- ja henkilöstöhallinnon Mepco-järjestelmällä. Taideyliopiston asiakkuuteen valmistautuminen on alkanut jo vuonna 2017, kun toimintatapojen ja prosessien läpikäynti aloitettiin. Kuluneen vuoden aikana on lisäksi käyty läpi järjestelmämäärittelyt ja palveluiden vastuunjaot. Palvelut aloitetaan 1.1.2019 uusilla järjestelmillä.

Uudistunut Tampereen yliopisto palvelutuotannon asiakkaaksi
Tampereen yliopisto on ollut Certian taloushallinnon asiakkaana ja yhtiön omistajana vuodesta 2010. Tampere3-hankkeen myötä Tampereen yliopisto, Tampereen teknillinen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu yhdistyvät ja Certia tulee tuottamaan taloushallinnon palvelut ja toimittamaan taloushallinnon SAP-järjestelmäratkaisun uudelle yhdistyneelle yliopistolle 1.1.2019 alkaen. Tampereen ammattikorkeakoulu on uuden yliopiston tytäryritys, jonka osalta asiakkuusprojekti järjestelmän ja palvelutuotannon osalta aloitetaan vuonna 2019 ja palvelutuotanto 1.1.2020.

Itä-Suomen yliopiston palvelut laajenevat Certian järjestelmäpalveluihin
Itä-Suomen yliopisto ja Certia ovat valmistelleet yhdessä Mepco HRM –järjestelmän käyttöönottoa ensin kehitysprojektissa vuonna 2017 ja käyttöönottoprojektissa huhtikuuusta 2018 lähtien. Itä-Suomen yliopiston Mepco-järjestelmän käyttöönotto on 1.1.2019. Certia on hoitanut Itä-Suomen yliopiston palkanlaskennan palvelut jo aiemmin ja käyttöönoton myötä palvelut laajenevat kattamaan myös HR-järjestelmäpalvelut.

Tilaa uutiskirje

Ajankohtaiset asiat talous- ja henkilöstöhallinnossa sekä Certian viimeisimät kuulumiset

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Palvelupyynnöt Certialle tehdään Service Desk–
järjestelmän kautta osoitteessa:
https://portti.certia.fi

Vaasa: Silmukkatie 4, 65100 Vaasa
Joensuu: Rantakatu 23, 80100 Joensuu
    
info@certia.fi