Sulje

Ajankohtaista

26.11.2014
Open Text -arkistointijärjestelmä täydentyy kevään aikana

Open Text -arkistointijärjestelmä täydentyy kevään aikana

Open Text –arkistointijärjestelmään arkistoidaan tällä hetkellä henkilöstöhallinnon asiakirjoja (työsopimukset, työstävapautuspäätökset ja todistukset työsuhteen päättymisestä) sekä SAP Travel matkalaskujen liitteet. Kevään 2015 aikana arkisto täydentyy käynnissä olevien projektien päättyessä mm. ostolaskuilla ja palkkahallinnon asiakirjoilla.

Uuden ostolaskujen kierrätysjärjestelmän Martin käyttöönoton myötä kaikista Martissa kiertävistä asiakirjoista (ostolaskut, muistiotositteet, palkkahallinnon asiakirjat ja maksuluettelot) tallentuvat asiakirjan kuva ja liitteet Open Text –arkistoon. Varsinainen data säilyy SAP-järjestelmässä, josta se arkistoidaan säännöllisesti Open Text –arkistoon. Vanhaan Rondo-järjestelmään arkistoidut materiaalit siirretään maaliskuun loppuun mennessä Open Text –arkistoon.

Lisäksi kevään aikana jatketaan arkistointiprojektia niin, että saadaan myös muut taloushallinnon asiakirjat, kuten kirjanpidon lakisääteiset raportit ja muut Martti-järjestelmän ulkopuoliset asiakirjat, arkistoitua Open Text –arkistoon.

Projektien valmistuttua Open Text –arkistoon on koottu kaikki arkistoitavat materiaalit talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmistä. Yhden web-käyttöliittymän kautta asiakkaan saatavilla ovat mm. SAP-aineistot, palkkahallinnon asiakirjat sekä maksuliikenteen ja palvelukassan asiakirjat. Yhtenäisellä arkistoinnilla varmistetaan lakisääteisten arkistointivelvollisuuksien ja organisaatioiden toiminnallisten vaatimusten täyttyminen sekä muiden järjestelmien paras mahdollinen käytettävyys ja suorituskyky.

Tilaa uutiskirje

Ajankohtaiset asiat talous- ja henkilöstöhallinnossa sekä Certian viimeisimät kuulumiset

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Palvelupyynnöt Certialle tehdään Service Desk–
järjestelmän kautta osoitteessa:
https://portti.certia.fi

Vaasa: Silmukkatie 4, 65100 Vaasa
Joensuu: Rantakatu 23, 80100 Joensuu
    
info@certia.fi