Sulje

Ajankohtaista

29.11.2019
SAP HR yliopistojen Mepco käyttöönottoprojekti aloitettu

SAP HR YLIOPISTOJEN MEPCO KÄYTTÖÖNOTTOPROJEKTI ALOITETTU

SAP HR –järjestelmää käyttävien yliopistojen (Jyväskylän yliopisto, Lappeenrannan yliopisto, Oulun yliopisto, Turun yliopisto ja Vaasan yliopisto) Mepco HR-järjestelmän käyttöönottoprojekti on aloitettu lokakuussa. Projektin tavoitteena on ottaa käyttöön Mepcon HR-toiminnallisuudet 1.6.2020.

Jyväskylän yliopisto, Lappeenrannan yliopisto, Oulun yliopisto ja Vaasan yliopisto käyttävät jo nyt Mepcon palkkamoottoriratkaisua ja nyt järjestelmää laajennetaan HR-toiminnallisuuksiin. Turun yliopisto siirtyy käyttämään sekä Mepcon palkkamoottoria että HR-toiminnallisuuksia.

Projekti on aloitettu koulutuksilla marraskuun alussa ja yliopistojen kanssa käydään järjestelmän osa-alueita läpi tammikuulle asti. Testaukset pidetään helmi-maaliskuussa, jonka jälkeen aloitetaan käyttöönoton valmistelu. Käyttöönoton jälkeen yliopistojen Mepco-portaaliin laajennetaan käyttöönotossa sovitut lomakkeet työntekijälle, esimiehelle ja HR-asiantuntijoille. Kesäkuun käyttöönoton jälkeen Mepcon kautta mm. perustetaan uudet työsuhteet, käydään YPJ- ja kehityskeskustelut ja ilmoitetaan poissaolot.

Tilaa uutiskirje

Ajankohtaiset asiat talous- ja henkilöstöhallinnossa sekä Certian viimeisimät kuulumiset

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Palvelupyynnöt Certialle tehdään Service Desk–
järjestelmän kautta osoitteessa:
https://portti.certia.fi

Vaasa: Silmukkatie 4, 65100 Vaasa
Joensuu: Rantakatu 23, 80100 Joensuu
    
info@certia.fi