Sulje

Ajankohtaista

10.02.2014
Ostolaskujen kierrätysjärjestelmäprojekti alkaa

Ostolaskujen kierrätysjärjestelmäprojekti alkaa

Certia on vuoden 2013 aikana kilpailuttanut ostolaskujen ja muiden sähköisten dokumenttien kierrätysjärjestelmän asiakasyliopistojen käyttöön. Kilpailutuksen optiona ovat tilaukselliset ostolaskut sekä mobiiliratkaisu järjestelmän käyttöön.

Järjestelmäkumppanina Bilot Oy

Kilpailutuksen perusteella ostolaskujen kierrätysjärjestelmän toimittajaksi valittiin Bilot Oy. Ratkaisu on osa SAP-järjestelmää.

Käyttöönottoprojektin aloittaminen

Ostolaskujen kierrätysjärjestelmän käyttöönottoprojekti aloitetaan helmikuussa 2014. Tavoitteena on, että uusi järjestelmä on käytössä vuodenvaihteessa 2014/2015. Ensimmäisessä vaiheessa otetaan käyttöön myös kilpailutuksessa optiona ollut mobiiliratkaisu. Tilauksellisten ostolaskujen käyttöönotto ratkaistaan ensimmäisen käyttöönoton jälkeen.

Projektin tavoitteena on saada ostolaskuprosessi suoraviivaisemmaksi ja automaattisemmaksi käyttäen laskujen automaattista käsittelyä ja nopeampaa hyväksymiskiertoa. Uudella ratkaisulla Certia haluaa kasvattaa käyttäjätyytyväisyyttä harmonisoidulla ja yksinkertaistetulla prosessilla ja käyttöliittymällä.

Käyttöönottoprojektin eteneminen

Käyttöönottoprojekti toteutetaan Certian toimesta. Certia huolehtii projektin eri vaiheiden läpiviennistä (määrittelyt, testaus ja käyttöönotto). Yliopistoille järjestetään katselmuksia projektin edetessä ja yliopistot voivat halutessaan testata järjestelmää. Loppukäyttäjäkoulutukset ovat yliopistojen vastuulla.

Tilaa uutiskirje

Ajankohtaiset asiat talous- ja henkilöstöhallinnossa sekä Certian viimeisimät kuulumiset

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Palvelupyynnöt Certialle tehdään Service Desk–
järjestelmän kautta osoitteessa:
https://portti.certia.fi

Vaasa: Silmukkatie 4, 65100 Vaasa
Joensuu: Rantakatu 23, 80100 Joensuu
    
info@certia.fi