Sulje

Henkilöstöhallinnon palvelut

Henkilöstöhallinnon prosesseissa luotettavuus ja huolellisuus ovat avainasemassa. Certian ammattilaiset huolehtivat asiakkaidensa henkilöstöhallinnon tehtävistä osaavasti ja laadukkaasti. Certiassa henkilöstöhallinnon prosessit perustuvat luotettavuuteen ja nopeaan palkkatapahtumien käsittelyyn sekä tietojärjestelmien tehokkaaseen hyödyntämiseen. Jokaisen organisaation henkilöstö ansaitsee sujuvat ja asiantuntevat palkkahallinnon prosessit.

Henkilöstöpalvelut työsuhteen alkamisesta sen päättymiseen
Luotettavasti ja muutoksiin nopeasti reagoiden

Henkilöstöhallinnon lainsäädännön sekä työehtosopimusten seuraaminen ja hallinta vaativat ammattitaitoa ja tarkkuutta. Certiassa ydinosaamista ovat henkilöstöhallinnon tehtävät. Henkilöstöhallinnon peruspalveluiden lisäksi Certia tarjoaa asiakkailleen tukipalveluita henkilöstöhallinnon prosesseissa ja niiden kehittämisessä, muutostilanteissa tai uusien lakien ja määräysten huomioon ottamisessa henkilöstöhallinnossa. Certian henkilöstöhallinnon asiantuntijat ovat asiakkaiden käytettävissä erilaisissa erityisosaamista vaativissa tilanteissa.

 

Henkilöstöhallinto_iso

HENKILÖSTÖHALLINNON PALVELUT

Palkat, palkkiot ja apurahat

Palkkojen ja palkkioiden laskenta ja maksatus oikea-aikaisena ja oikeamääräisenä. Certia vastaa palkanlaskentaan tarvittavien tietojen ylläpidosta, palkkojen laskennasta ja maksatuksesta.

Lomarahat ja -korvaukset

Lomarahojen ja –korvausten selvittäminen ja maksaminen, vuosiloma-asiat ja poissaolotiedot.

Viranomaistilitykset ja raportointi

Viranomaistilitykset ja raportointi lakien ja säädösten mukaisesti, palkkatilastointi sekä arkistointi. Työnantajan käytössä ovat sähköiset raportit ja työntekijä saa palkkalaskelman joko sähköisesti tai perinteisesti paperilla. Järjestelmästä tuotettava informaatio ja raportit ovat käytettävissä myös johtamisen tukena.

Esimiehen ja työntekijän sähköiset palvelut

Työntekijöiden ja esimiesten käytössä oleva selainpohjainen käyttöliittymä, jonka avulla voidaan ylläpitää palvelussuhdetietoja ja poissaolotietoja. Käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen ja tehokas toimintatapa henkilötietojen päivittämiseen ja palvelussuhteeseen liittyvien prosessien hoitamiseen.

Tarjoamme lisäksi asiakkaillemme henkilöstöhallinnon neuvonta-, koulutus- ja kehittämispalveluita.

Tilaa uutiskirje

Ajankohtaiset asiat talous- ja henkilöstöhallinnossa sekä Certian viimeisimät kuulumiset

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Palvelupyynnöt Certialle tehdään Service Desk–
järjestelmän kautta osoitteessa:
https://portti.certia.fi

Vaasa: Silmukkatie 4, 65100 Vaasa
Joensuu: Rantakatu 23, 80100 Joensuu
    
info@certia.fi