Sulje

Järjestelmäratkaisut yrityksille ja säätiöille

Certian toiminta perustuu tietojärjestelmien tehokkaaseen hyödyntämiseen ja juuri asiakkaan tilanteeseen sopivien ratkaisujen löytämiseen. Yritysten talous-, henkilöstö ja matkahallinnon käyttöön Certia tarjoaa asiakkaan toimintaan sopivat järjestelmäratkaisut.

Taloushallinnon palvelut tuotetaan Lemonsoftin taloushallinnon ratkaisulla. Lemonsoft Taloushallinto -ohjelma tuo taloushallinnon sähköiseen muotoon, mikä tehostaa toimintaa ja säästää resursseja. Ratkaisun avulla asiakas voi hoitaa laskutuksen, kirjanpidon ja muut taloushallintoon liittyvät tehtävät helposti automatisoitujen toimintojen avulla. Samanaikaisesti tuotetaan ajantasaista tietoa raportointiin ja johtamisen tueksi.

Lue lisää Lemonsoftin ratkaisusta: http://www.lemonsoft.fi/ratkaisu/#taloushallinto

LemonsoftKumppaniLogo (ID 8089)

Certian tarjoama henkilöstöhallinnon ratkaisu yritysasiakkaille on Mepco HRM. Mepcon ratkaisu tukee henkilöstöhallinnon eri prosesseja kuten työsuhteen perustaminen, palkanlaskenta, osaamisen kehittäminen, palkka- ja henkilöstöhallinnon raportointi sekä työsuhteen päättäminen. Lisäksi johdolle tuotetaan monipuolista raportointia ja ajantasaista tietoa.

Lue lisää Mepcon HRM ratkaisusta: https://www.accountor.com/fi/finland/mepco-ratkaisut

Matkahallinnan järjestelmäratkaisuna yritysasiakkaille on Mepcon tarjoama M2 –järjestelmä. M2 -järjestelmän avulla voidaan sähköistää matka- ja kululaskujen käsittelyä sähköistämällä matka- ja kululaskujen käsittelyn työvaiheet, kuitit ja dokumentit. M2 –ratkaisulla voidaan tehdä matkasuunnitelma, kirjata matkalaskut, kierrättää, tarkastaa ja hyväksyä matkalaskut sekä hoitaa niiden maksatus sekä kirjanpidon viennit.

Lue lisää Mepcon M2 –ratkaisusta: https://www.accountor.com/fi/finland/mepco-ratkaisut

 mepco_musta_png

Tilaa uutiskirje

Ajankohtaiset asiat talous- ja henkilöstöhallinnossa sekä Certian viimeisimät kuulumiset

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Palvelupyynnöt Certialle tehdään Service Desk–
järjestelmän kautta osoitteessa:
https://portti.certia.fi

Vaasa: Silmukkatie 4, 65100 Vaasa
Joensuu: Rantakatu 23, 80100 Joensuu
    
info@certia.fi