Sulje

Johtoryhmä

Toimitusjohtaja Ulla Laalo

Certian toimitusjohtajana Ulla vastaa koko yrityksen toiminnasta sekä asiakkuuksista. Ullalla on monipuolinen ja kansainvälinen kokemus talous- ja henkilöstöhallinnon johto- ja asiantuntijatehtävistä sekä vahva yrittäjätausta. Hän on kasvuhakuinen ja strategialähtöinen suunnannäyttäjä, jonka intohimona ovat automatisoidut prosessit ja toiminnan kehittäminen kustannustehokkaaksi.

Kehitys- ja hankintajohtaja Pirkko Kero-Kangasluoma

Pirkko toimii Certian palvelutuotannon kehitys- ja hankintajohtajana. Pirkon vastuulla ovat kehitysprojektit sekä hankinnat. Pirkon mielestä avaintekijät Certian toiminnassa ovat suoraviivaiset toimintatavat, sujuvat prosessit ja kustannustehokkuus. Parhaat käytännöt ja yhtenäiset toimintatavat tuovat hyötyjä sekä Certialle että sen asiakkaille.

Järjestelmäpalveluiden palvelujohtaja Jarkko Nygren

Jarkko vastaa järjestelmäpalveluiden palvelujohtajana Certian järjestelmäratkaisuista ja tietohallinnosta. Jarkko pitää Certian palveluiden perustana asiakasystävällisiä ja moderneja tietojärjestelmiä, helppoa sähköistä asiointia ja ehdotonta tietoturvaa. Järjestelmäratkaisussa Certia haluaa olla kehityksen kärkijoukossa.

Tilaa uutiskirje

Ajankohtaiset asiat talous- ja henkilöstöhallinnossa sekä Certian viimeisimät kuulumiset

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Palvelupyynnöt Certialle tehdään Service Desk–
järjestelmän kautta osoitteessa:
https://portti.certia.fi

Vaasa: Silmukkatie 4, 65100 Vaasa
Joensuu: Rantakatu 23, 80100 Joensuu
    
info@certia.fi