Sulje

Tietoa meistä

Certia Oy on palvelukeskus, joka on erikoistunut talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden tuottamiseen korkeakouluille, yliopistoille ja yrityksille. Talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden lisäksi Certia tarjoaa asiakkailleen moderneihin tietojärjestelmiin liittyviä asiantuntijapalveluita.

Certiaan on keskitetty talous- ja henkilöstöhallinnon edellyttämää asiantuntemusta ja osaamista. Certia tarjoaa asiakkailleen vaihtoehdon järjestää talous- ja henkilöstöhallinnon tukipalvelut sekä mahdollisuuden kohdistaa resursseja ydintoimintoihinsa.

Toimintamme lähtökohtia ovat tehokkuus ja kehittyminen. Meillä on halu tulla parhaaksi mahdolliseksi yhteistyökumppaniksemme asiakkaillemme, ei ainoastaan kustannustehokkuuden vaan myös laadun osalta.

Certia Oy on perustettu 1.5.2010. Certian toimipaikat sijaitsevat Vaasassa ja Joensuussa. Palvelutuotanto toimii molemmissa toimipisteissä, tukipalvelut on sijoitettu Vaasaan ja Joensuuhun on koottu SAP-asiantuntijoita. Certiassa työskentelee yhteensä 80 työntekijää.

Certia on asettanut itselleen tavoitteen olla paras julkisen sektorin talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus. Tavoitteeseen pääseminen vaatii kehittymistä, osaamisen kasvattamista ja raakaa työntekoa. Me olemme sitoutuneita työskentelemään ja parantamaan laatuamme jatkuvasti, kunnes olemme tavoitteen mukaisesti paras vaihtoehto.

 

Liikevaihto palveluittain

Liikevaihto_palveluittain_numerot

Tilaa uutiskirje

Ajankohtaiset asiat talous- ja henkilöstöhallinnossa sekä Certian viimeisimät kuulumiset

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Palvelupyynnöt Certialle tehdään Service Desk–
järjestelmän kautta osoitteessa:
https://portti.certia.fi

Vaasa: Silmukkatie 4, 65100 Vaasa
Joensuu: Rantakatu 23, 80100 Joensuu
    
info@certia.fi