Sulje

Työskentely Certiassa

Certia on talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten työyhteisö, joka tarjoaa mahdollisuuden syventää omaa ammattiosaamistaan perehdytyksen, koulutuksen ja yhdessä tekemisen kautta. Henkilöstön hyvinvointi, motivaatio ja kyky hoitaa monenlaisia talous- ja henkilöstöhallinnon tehtäviä on Certiassa erittäin tärkeää. Työssä yhdistyvät talous- ja henkilöstöhallinnon osaaminen sekä asiakasorganisaatioiden tunteminen.

Henkilökunta on Certian sydän. Certian tavoitteena on olla työntekijöilleen paras vaihtoehto. Työntekijöille annetaan mahdollisuus osaamisen kehittämiseen ja uusien asioiden oppimiseen. Hyvästä työstä palkitaan.

Olemme Certiassa ylpeitä osaamisestamme, ammattitaidostamme ja työmme tuloksista. Arvostamme asiakkaitamme ja haluamme tuottaa heille parasta palvelua.

Certian tehtävänimikkeitä ovat esimerkiksi:

Palveluasiantuntija, taha: Taloushallinnon palveluasiantuntijana työskentelet prosessikohtaisessa palvelutiimissä. Työtehtäviisi kuuluvat mm. menojen ja tulojen käsittelyyn, maksuliikenteeseen, kirjanpitoon ja tilinpäätökseen sekä käyttöomaisuuskirjanpitoon liittyviä tehtäviä.

Palveluasiantuntija, heha: Henkilöstöhallinnon palveluasiantuntijana työskentelet asiakaskohtaisessa palvelutiimissä mm. palvelussuhteisiin, palkanmaksuun, palkkioihin, vuosilomiin ja poissaoloihin liittyvien tehtävien parissa.

Sovellusneuvoja: Sovellusneuvojan keskeinen tehtävä on talous- ja henkilöstöhallinnon tietojärjestelmien käytettävyyteen, ylläpitoon sekä käyttäjien hallintaan ja tukeen liittyvät tehtävät. Sovellusneuvojan tehtävissä korostuvat talous- ja henkilöstöhallinnon osaamisen lisäksi tietojärjestelmien tuntemus (esim. SAP ECC, SAP FI/CO, SAP HR, SAP Travel, Basware, Prima, Personec).

Tilaa uutiskirje

Ajankohtaiset asiat talous- ja henkilöstöhallinnossa sekä Certian viimeisimät kuulumiset

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Palvelupyynnöt Certialle tehdään Service Desk–
järjestelmän kautta osoitteessa:
https://portti.certia.fi

Vaasa: Silmukkatie 4, 65100 Vaasa
Joensuu: Rantakatu 23, 80100 Joensuu
    
info@certia.fi