Sulje

Uratarinoita

Sovellusneuvoja Tiina Härkönen:

”Urani Certiassa on alkanut vuonna 2009 ostoreskontran hoitajana. Luonteva jatkumo uralleni muutaman vuoden työkokemuksen jälkeen oli dokumenttien kierrätysjärjestelmä Rondon pääkäyttäjyys, koska pääkäyttäjän tehtävässä minulta vaaditaan hyvää yleiskuvaa taloushallinnon prosesseista ja erityisesti ostoreskontran hoitamisesta. Järjestelmäuudistuksen myötä työtehtäväni muuttuivat uuden ostolaskujen kierrätysjärjestelmän sovellusneuvojan tehtäviin.

Sovellusneuvojan työssä korostuvat ostoreskontran tuntemuksen ja järjestelmäosaamisen lisäksi asiakaspalvelutaidot sekä ongelmanratkaisu- ja paineensietokyky. Työtehtävässäni saan olla tekemisissä sekä asiakkaiden, että järjestelmien kanssa, mikä tekeekin päivistäni monipuolisia ja vaihtelevia. Tehtäviini kuuluvat järjestelmän virhetilanteiden selvittely, käyttäjätuki, ohjeistus, raportointi, tiedottaminen ja järjestelmän kehittäminen. Viihdyn Certiassa oikein hyvin, koska täällä on mukava työilmapiiri ja kivoja ihmisiä.”

Henkilöstöhallinnon pääkäyttäjä Tanja Borgmästars:

”Aloitin työskentelyn Certiassa vuoden 2011 alussa henkilöstöhallinnon asiantuntijana. Syksystä 2014 asti olen tehnyt nykyistä työtäni henkilöstöhallinnon pääkäyttäjänä. Työtehtäviini kuuluvat palkanajot, tilitykset ja viranomaisraportointi sekä erilaiset selvitystehtävät. Työssäni on tärkeää ymmärtää koko henkilöstöhallinnon prosessi, pääkäyttäjänä katson prosessia kokonaisuutena yksittäisten asioiden sijaan.

Parasta työssäni on monipuolisuus, harvoin on kahta samanlaista työpäivää. Toki kuukausiaikataulu on samanlainen joka kuukausi, mutta vaihtelua tuo eri asiakkaiden asioiden kanssa työskentely. Olen viihtynyt tosi hyvin Certiassa. Työtehtäväni ovat mielenkiintoisia, tuntuu että aina oppii jotain uutta. Lisäksi täällä on kivat työkaverit, se on tärkeää.”

 

Tilaa uutiskirje

Ajankohtaiset asiat talous- ja henkilöstöhallinnossa sekä Certian viimeisimät kuulumiset

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Palvelupyynnöt Certialle tehdään Service Desk–
järjestelmän kautta osoitteessa:
https://portti.certia.fi

Vaasa: Silmukkatie 4, 65100 Vaasa
Joensuu: Rantakatu 23, 80100 Joensuu
    
info@certia.fi