Sulje

Uratarinoita

Sovellusneuvoja Tiina Härkönen:

”Urani Certiassa on alkanut vuonna 2009 ostoreskontran hoitajana. Luonteva jatkumo uralleni muutaman vuoden työkokemuksen jälkeen oli dokumenttien kierrätysjärjestelmä Rondon pääkäyttäjyys, koska pääkäyttäjän tehtävässä minulta vaaditaan hyvää yleiskuvaa taloushallinnon prosesseista ja erityisesti ostoreskontran hoitamisesta. Järjestelmäuudistuksen myötä työtehtäväni muuttuivat uuden ostolaskujen kierrätysjärjestelmän sovellusneuvojan tehtäviin.

Sovellusneuvojan työssä korostuvat ostoreskontran tuntemuksen ja järjestelmäosaamisen lisäksi asiakaspalvelutaidot sekä ongelmanratkaisu- ja paineensietokyky. Työtehtävässäni saan olla tekemisissä sekä asiakkaiden, että järjestelmien kanssa, mikä tekeekin päivistäni monipuolisia ja vaihtelevia. Tehtäviini kuuluvat järjestelmän virhetilanteiden selvittely, käyttäjätuki, ohjeistus, raportointi, tiedottaminen ja järjestelmän kehittäminen. Viihdyn Certiassa oikein hyvin, koska täällä on mukava työilmapiiri ja kivoja ihmisiä.”

Henkilöstöhallinnon pääkäyttäjä Tanja Borgmästars:

”Aloitin työskentelyn Certiassa vuoden 2011 alussa henkilöstöhallinnon asiantuntijana. Syksystä 2014 asti olen tehnyt nykyistä työtäni henkilöstöhallinnon pääkäyttäjänä. Työtehtäviini kuuluvat palkanajot, tilitykset ja viranomaisraportointi sekä erilaiset selvitystehtävät. Työssäni on tärkeää ymmärtää koko henkilöstöhallinnon prosessi, pääkäyttäjänä katson prosessia kokonaisuutena yksittäisten asioiden sijaan.

Parasta työssäni on monipuolisuus, harvoin on kahta samanlaista työpäivää. Toki kuukausiaikataulu on samanlainen joka kuukausi, mutta vaihtelua tuo eri asiakkaiden asioiden kanssa työskentely. Olen viihtynyt tosi hyvin Certiassa. Työtehtäväni ovat mielenkiintoisia, tuntuu että aina oppii jotain uutta. Lisäksi täällä on kivat työkaverit, se on tärkeää.”

Sovellusaluevastaava Lea Andersen:”Työskentelen Certiassa sovellusaluevastaavana, eli vastuullani on SAP HR –järjestelmän kehittäminen, käytettävyys ja tuki prosessivaatimusten mukaisesti. Suurin osa työstäni on projektityötä ja se on työssäni se osa-alue, josta pidän eniten. Projekteissa saa tehdä monipuolisesti eri tehtäviä, eteen tulee koko ajan uusia haasteita ja saa oppia uutta. Aika paljon tulee vastaan myös ongelmanratkaisutilanteita, joihin ratkaisun löytymisestä saa hyvän fiiliksen. Kokonaisuudessaan työni on syvällistä asiantuntijatyötä SAP HR –järjestelmään liittyen.

Projektityöskentelyssä parasta on töiden tekeminen yhdessä muiden kanssa. Projekteissa työskennellään paljon sekä asiakkaiden että Certian ja järjestelmätoimittajan projektiryhmän kanssa. Certiassa työskentelyssä hyvää on se, että työtehtävät ovat monipuolisia ja työnkuva on laaja. Omaa osaamistaan voi kehittää, kun saa tehdä uusia asioita. Lisäksi oman arjen pyörittämisen kannalta on helppoa, kun täällä pystyy hyvin sovittamaan yhteen työn ja vapaa-ajan: työaika on joustava, käytetään paljon verkkokokouksia ja videoneuvotteluita. Omaa työtäni pystyn hyvin myös tekemään tarvittaessa etätyönä.”

Tilaa uutiskirje

Ajankohtaiset asiat talous- ja henkilöstöhallinnossa sekä Certian viimeisimät kuulumiset

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Palvelupyynnöt Certialle tehdään Service Desk–
järjestelmän kautta osoitteessa:
https://portti.certia.fi

Vaasa: Silmukkatie 4, 65100 Vaasa
Joensuu: Länsikatu 15, 80110 Joensuu
Vantaa: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
    
info@certia.fi