Tietoa meistä

Certia Oy on palvelukeskus, joka on erikoistunut talous- ja palkkapalveluiden tuottamiseen korkeakouluille ja yliopistoille sekä korkeakoulujen omistamille tai niiden läheisyydessä toimiville yritysasiakkaille. Talous- ja palkkapalveluiden lisäksi Certia tarjoaa asiakkailleen tietojärjestelmiin ja ohjelmistorobotiikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita.

Certiaan on keskitetty talous- ja henkilöstöhallinnon edellyttämää asiantuntemusta ja osaamista, sekä palveluiden että järjestelmien osalta. Tarjoamme asiakkaillemme vaihtoehdon järjestää talous- ja henkilöstöhallinnon tukipalvelut nykyaikaisia järjestelmäratkaisuja hyödyntäen sekä mahdollisuuden kohdistaa resursseja ydintoimintoihinsa.

Toimintamme lähtökohtia ovat tehokkuus ja kehittyminen. Meillä on halu tulla parhaaksi mahdolliseksi yhteistyökumppaniksemme asiakkaillemme, ei ainoastaan kustannustehokkuuden vaan myös laadun ja loppukäyttäjäkokemuksen osalta.

Certia Oy on perustettu 1.5.2010. Certian 90 työntekijää työskentelee toimipaikoissamme Vaasassa ja Joensuussa.

Certia on asettanut itselleen tavoitteen olla paras julkisen sektorin talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus. Tavoitteeseen pääseminen vaatii kehittymistä, osaamisen kasvattamista ja raakaa työntekoa. Me olemme sitoutuneita työskentelemään ja parantamaan laatuamme jatkuvasti, kunnes olemme tavoitteen mukaisesti paras vaihtoehto.

Liikevaihto palveluittain