Järjestelmäratkaisut yrityksille ja säätiöille

Certian toiminta perustuu tietojärjestelmien tehokkaaseen hyödyntämiseen ja juuri asiakkaan tilanteeseen sopivien ratkaisujen löytämiseen. Yliopistojen omistamien tai yliopistojen läheisyydessä toimien yritysasiakkaiden käyttöön Certia tarjoaa asiakkaan toimintaan sopivat talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmäratkaisut.

Asiakkaan tilanteesen sopivia ratkaisuja.

Talouden järjestelmänä on Lemonsoft Taloushallinto. –Tällä ratkaisulla tuodaan taloushallinto sähköiseen muotoon, mikä tehostaa toimintaa ja säästää resursseja. Ratkaisun avulla asiakas voi hoitaa laskutuksen, kirjanpidon ja muut taloushallintoon liittyvät tehtävät helposti automatisoitujen toimintojen avulla. Samanaikaisesti tuotetaan ajantasaista tietoa raportointiin ja johtamisen tueksi.

Lue lisää Lemonsoftin ratkaisusta: http://www.lemonsoft.fi/ratkaisu/#taloushallinto

Certian tarjoama HR- ja palkkaratkaisu yritysasiakkaille on Mepco HRM. Mepcon ratkaisu tukee henkilöstöhallinnon eri prosesseja kuten työsuhteen perustaminen, palkanlaskenta, osaamisen kehittäminen, palkka- ja henkilöstöhallinnon raportointi sekä työsuhteen päättäminen unohtamatta monipuolista ja ajantasaista raportointia.

Lue lisää Mepcon HRM ratkaisusta: https://www.accountor.com/fi/finland/mepco-ratkaisut