Järjestelmäasiantuntija

Haluatko sinä olla osa Certian kasvutarinaa?
Tule meille järjestelmäasiantuntijaksi! Työpaikkasi voi sijaita Joensuussa, Vaasassa, Tampereella tai pääosin etänä.

Kuulostavatko seuraavat asiat sinulle tutulta?

– Käyttäjähallinnan tai käyttäjäarkistoinnin tehtävät
– Sharepoint sivustojen ylläpito
– Office365/Azure käyttäjähallinta
– Tuntemus IdM- järjestelmistä
– Tuntemus SAP käyttäjähallinnasta
– Asiakasprojekteissa toimiminen

Jos nyökkäilit enemmän tai vähemmän jokaisen kohdalla, ja olet lisäksi kiinnostunut kehittämisestä ja teknisistä asioista, tämä voi olla juuri sinulle oikea työpaikka!

Mitä Certian järjestelmäasiantuntija tekee?

Certian järjestelmäasiantuntijana toimit käyttäjä- ja asiakastukena sekä teet järjestelmään ja ylläpitoon liittyviä konvertointi- ja ylläpitotehtäviä.  Sen lisäksi pääset kehittämään sekä organisoimaan monipuolisia ja laajoja järjestelmäprojekteja. Asiakaskunta koostuu pääosin korkeakouluista, yliopistoista sekä yrityksistä.

Millainen henkilö onnistuu tässä työssä hyvin?

Tässä työssä viihtyy henkilö, joka nauttii järjestelmällisestä tekemisestä! Työyhteisössämme viedään asioita eteenpäin hyvin suunnitellun prosessin mukaisesti, sovitussa aikataulussa.

Tehtävään soveltuvan koulutuksen lisäksi sinulla tulee olla työkokemusta alalta jo jonkun verran, voit kuitenkin olla hiljattain valmistunut tai jo kokeneempi tekijä. Oma-aloitteisesta otteesta on paljon etua, ja jos nautit ongelmanratkaisusta, tässä pääset tekemään myös sitä! Palaverit kuuluvat järjestelmäasiantuntijan arkeen, joten keskustelu- ja yhteistyökykyinen ote auttaa viemään asioita eteenpäin. Työssä käytetään suomen- ja englannin kieltä, jos pärjäät vielä ruotsillakin, se on hieno etu.

Missä työpaikka sijaitsee?

Certian järjestelmäpalvelut ovat keskittyneet Joensuuhun, mutta järjestelmäasiantuntijana voit työskennellä myös pääosin etänä. Muut toimipisteemme sijaitsevat Vaasassa ja Tampereella, joten työpisteesi voi sijaita myös näissä kaupungeissa.

Millainen työnantaja Certia on?

Certiassa kannustamme kaveria eteenpäin tiukoissakin tilanteissa. Meillä uskalletaan kysyä ja meillä jaetaan neuvoja. Meillä annetaan tilaa kehittyä oman alansa huipuksi ja yrityksemme sisällä on mahdollisuuksia hyödyntää osaamistaan erityisalueilla. Siksi meille ovat tervetulleita niin vastavalmistuneet kuin pitkään alalla olleetkin. Hyvin tehdystä työstä kuuluu saada hyvä palkka ja siksi tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan ja edut.

Lue lisää Certiasta työnantajana täältä: https://certia.fi/toihin-meille

Miten haen paikkaa?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 20.11.2022 suoraan Petrille osoitteeseen petri.hukka@certia.fi

Huom! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten kannattaa toimia nopeasti.

Lisätietoja tehtävistä antaa Petri Hukka, 050 479 3006 tai petri.hukka@certia.fi

Tilaa uutiskirje