Palveluasiantuntija matkapalveluihin

Haemme matkapalveluihin palveluasiantuntijaa!

Palveluasiantuntija toimii vastuuhenkilönä asiakasrajapinnassa tukemassa matkustajia matkustukseen liittyvissä asioissa.

Mitä matkapalveluiden palveluasiantuntijan työhön kuuluu?

Työnkuvaan kuuluu matkasuunnitelmien ja -laskujen sekä kulu- ja kilometriveloitusten asiatarkastus ja tiliöinti, matkoihin liittyvien ostolaskujen käsittely, matkavarausten teon neuvonta sekä varausten teko, matkahallinta- ja varausjärjestelmien perehdytys ja neuvonta matkustajille, matkavakuutuksiin ja asiakirjoihin liittyvä tuki, matka-asioiden yleinen perehdytys, ohjeistus ja tiedotus matkustajille.

Millainen henkilö onnistuu tässä työssä?

Jos suhtaudut uusiin asioihin positiivisesti ja avoimin mielin, viihdyt tässä työtehtävässä. Tässä työssä sinulla tulee olla matka-asioiden tuntemusta, taloushallinnon koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä tarvitset suomen kielen lisäksi myös englannin kielen taitoa. Toimipisteemme sijaitsee Tampereella Hervannassa, mutta tehtävää on mahdollista hoitaa osittain myös etänä.

Oletko sinä uusi työkaverimme?

Matkapalveluiden tiimi on moniosaajien tiimi, jolta saa aina tukea ja apua askareisiin. Oletko sinä meidän uusi työkaverimme?

Lisätietoa saa tarvittaessa matkapalveluiden tiimiesihenkilöltä Elena Viikiltä elena.viikki@certia.fi

Lähetä hakemuksesi 1.11.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen elena.viikki@certia.fi

Tilaa uutiskirje