Kaksi toimistotyöntekijää katsoo toimistossa toisen työntekijän näyttöä.

Raportoinnin asiantuntija

Haemme vakituiseen työsuhteeseen raportoinnin asiantuntijaa Vaasaan, Tampereelle, Turkuun tai Joensuuhun. Tehtävää voi hoitaa kuitenkin pääsääntöisesti etänä. Haethan tehtävään 31.5.2024 mennessä!

Etsimme motivoitunutta raportoinnin asiantuntijaa monialaiseen tiimiimme. Tiimimme koostuu eri osa-alueiden asiantuntijoista, jotka ovat erikoistuneet analytiikkaan, budjetointiin ja hankerahoituksen prosesseihin sekä arkistointiin. Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää raportointiprosesseja ja osaamistasi osana tätä monipuolista tiimiä.

Mitä pääset tekemään?

Tässä tehtävässä sinulla on keskeinen tehtävä liiketoimintamme raportointiprosessien kehittämisessä ja varmistamisessa. Työtehtävät liittyvät kuitenkin yhteen tai useampaan osa-alueeseen. Menestyt tehtävässäsi hyödyntämällä laaja-alaisesti omaa osaamistasi ja tiimin muiden asiantuntijoiden osaamista.

Tehtävään kuuluu tietovarasto- ja raportointijärjestelmien ongelma- ja vikatilanteiden selvittely, järjestelmien ja toiminnan kehittämiseen liittyvät asiantuntijatyöt, yhteistyö asiakkaiden ja palvelutoimittajien kanssa, dokumentointi ja ohjeiden tuottaminen. Huolehdit myös raportointiprosessien tehokkuudesta ja laadusta, erityisesti tietovarastojen hallinnan ja kehittämisen osalta.

Mitä odotamme sinulta?

Mikäli sinulla on vankka kyky sisäistää liiketoiminnallisia kokonaisuuksia, halu oppia uutta ja kehittyä ja asenteesi on positiivinen ja ratkaisukeskeinen, tämä tehtävä on juuri sinulle! Toivomme, että olet itseohjautuva tiimipelaaja, joka haluaa kehittää toimintaympäristöään rohkeasti muuttuvassa ympäristössä. Analysoit ja visualisoit dataa tehokkaan päätöksenteon tueksi.

Pääasiassa työskentelet suomeksi, mutta tarpeen tullen myös englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Edellytykset tehtävään:

  • Kokemus tietovarastoista ja niiden hallinnasta
  • Vahva osaaminen SAP BW:stä ja SAP Analytics Cloudista (SAC)
  • Hyvä osaaminen raportointityökaluista, kuten SAC, Power BI, tai vastaavista
  • Kokemus SAPin projektinhallinnasta ja hankeraportoinnista katsotaan eduksi
  • Analyyttinen ajattelutapa ja kyky hahmottaa liiketoiminnan tarpeita
  • Erinomaiset viestintä- ja tiimityötaidot

Millaisen työympäristön Certia tarjoaa?

Certia tarjoaa sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävänkuvan, joustavan työympäristön sekä osaavan ja mukavan tiimin tuen ja mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen. Saat myös erittäin kattavat ja monipuoliset henkilöstöedut käyttöösi.

Certiassa kannustamme kaveria eteenpäin tiukoissakin tilanteissa. Meillä uskalletaan kysyä ja meillä jaetaan neuvoja. Yrityksemme sisällä on mahdollisuus hyödyntää osaamistaan omilla erityisalueillaan.

Lisätietoja ja hakeminen

Kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään! Mikäli innostuit tästä haasteesta ja täytät edellä mainitut vaatimukset, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi Laura Pikkumäelle osoitteeseen laura.pikkumaki@certia.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Laura Pikkumäki sähköpostitse laura.pikkumaki@certia.fi tai puhelinnumerosta 040 300 2408.

Lue lisää Certiasta yrityssivultamme!

Tilaa uutiskirje