Certia mukana Talent Forum Vaasassa

Talent Forum Vaasa on kaikkien vaasalaisten korkeakoulujen yhdessä järjestämä rekrytointi- ja uratapahtuma vaasalaisille korkeakouluopiskelijoille, joka järjestettiin Vaasan Kaupungintalolla 16.1.2024.

Tapahtuma on toteutettu yhdessä kaikkien viiden vaasalaisen korkeakoulun yhteistyönä. Järjestäjinä ovat Vaasan yliopisto, Åbo Akademi, Hanken Svenska Handelshögskolan, Vaasan ammattikorkeakoulu sekä Yrkeshögskolan Novia. Kumppaneina tapahtumassa ovat myös Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK ja Pohjanmaan Expo.

Certia osallistui ensimmäistä kertaa rekrytointitapahtumaan, jossa he esittelivät palveluitaan ja työtehtäviään.

—Oli todella mielenkiintoista olla mukana tässä tapahtumassa. Paikalla oli paljon näytteilleasettajia ja kävijöitä. Osastollamme kävi paljon eri henkilöitä kysymässä lisää toiminnastamme. Tapahtumassa huomasi, miten paljon kansainvälisiä opiskelijoita Vaasassa on. Kävimme paljon keskusteluita myös englanniksi, kertoo messuilla mukana ollut Maarit Iivonen Certialta.

Certia järjesti tapahtumassa myös arvonnan, johon pääsi osallistumaan QR-koodia klikkaamalla. Arvonta suoritettiin seuraavana päivänä ja voittaja on saanut tiedon.

— Nyt meillä on hyvää kokemusta tämän tyyppisestä tapahtumasta, ja meille tuli paljon uusia ideoita mahdollisia tulevia rekrytointimessuja silmällä pitäen.  

Seuraava Talent Forum Vaasa järjestetään vuoden kuluttua tammikuussa 2025.

Tilaa uutiskirje