Tervetuloa työskentelemään Certian huippuasiantuntijoiden joukkoon!

Certiassa kannustamme kaveria eteenpäin tiukoissakin tilanteissa. Meillä uskalletaan kysyä ja meillä jaetaan neuvoja. Kukaan ei ole seppä syntyessään, siksi meillä annetaan hyvät lähtökohdat ja tilaa kehittyä oman alansa huipuksi. Yrityksemme sisällä on mahdollisuuksia hyödyntää osaamistaan erityisalueilla. Siksi meille ovat tervetulleita niin vastavalmistuneet kuin pitkään alalla olleetkin. Kehitys vaatii uskallusta, uusien ja vanhojen näkökulmien yhdistämistä ja rohkeutta kokeilla. Kehittäminen houkuttelee monia – meillä siihen on hyvät mahdollisuudet! Työhyvinvointia vaalimme tukemalla työn ja henkilökohtaisen elämän yhteensovittamisessa monin eri tavoin. 

Harvalla yrityksellä on yhtä hyvät resurssit kehittämiseen kuin meillä. Määrittelemme tavoitteemme selkeästi ja työskentelemme niitä kohti selkeiden prosessien mukaisesti. Kun töihin ryhdytään, ne suoritetaan loppuun saakka aikataulussa.

Certia on vakaa työnantaja, joka ei kaadu ensimmäisestä tuulenpuuskasta. Me emme myöskään juokse viimeisimpien villitysten perässä vaan teemme työtämme pitkäjänteisesti, harkitusti ja tavoitteellisesti. Hyvin tehdystä työstä kuuluu saada hyvä palkka. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja edut.

Meillä viihtyvät ne, jotka rakastavat järjestystä ja selkeää tapaa tehdä töitä. Meille kannattaa hakeutua myös, jos kehittäminen ja tavoitteiden saavuttaminen on yksi intohimoista. Vaikka jokainen tekee itsenäistä työtä, pelaamme vahvasti yhtenäisessä tiimissä, joka toimii avoimesti ja saman tavoitteen eteen.

Vaikka teemme päivittäin osin rutiinitöitä, työmme merkityksellisyyden taustalla piilee ylpeys siitä, että voimme olla hyödyksi suomalaiselle sivistykselle, tutkimukselle ja kehitykselle. Asiakkaamme ovat huippuosaajia ja meidän tavoitteenamme on palvella heitä samalla tasolla. 

Jos sinulla on osaamisesi lisäksi hyvä kyky hahmottaa kokonaisuuksia, ymmärtää syy- ja seuraussuhteita, tehdä oivalluksia rivien välistä ja halua luoda sujuvia ratkaisuja, voit olla henkilö, viihtyy Certiassa.

Arvostamme työntekijöissämme itsenäistä työskentelytapaa ja pidämme yllä sellaisia olosuhteita, että henkilökunnallamme on mahdollisuus nauttia myös vapaa-ajasta, etätyömahdollisuuksista ja joustaa työajoissa oman elämäntilanteen mukaan. Toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa ja Vaasassa. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme hyvät mahdollisuudet etänä tehtävään työhön.

Kiinnostaisiko sinua jokin näistä työtehtävistä?

 • kirjanpitäjä
 • palkanlaskija
 • pääkäyttäjä
 • HR-asiantuntija
 • palveluasiantuntija
 • henkilöstöasiantuntijoita
 • järjestelmäasiantuntijoita
 • sovelluskehittäjä
 • sovellusarkkitehti
 • IT-asiantuntija
 • sovellusneuvoja

Tutustu avoimiin työpaikkoihin täältä.

Avoimet työpaikat

Lähetä avoin hakemuksesi. Lue ohjeet täältä.

Avoin hakemus

Lue Certialla työskentelevien henkilöiden uratarinat täältä.

Uratarinat

Tilaa uutiskirje