Tarina

Suomalaiset työntekijät tunnetaan luotettavuudesta, sitkeydestä ja huolellisesta kädenjäljestä. Sellainen on myös Certia.

Vuonna 2010 Certiasta tehtiin osakeyhtiö, jonka omistajina ovat asiakkaat. Yrityksen toimintakulttuurissa säilytettiin suomalaisen työkulttuurin parhaat piirteet. Mukaan lisättiin ripaus rohkeutta, läikähdys luovuutta, sopivasti tuttavallisuutta ja lisää uskallusta tehdä asioita toisin.

Tuloksena syntyi HR-, talous- ja palkkahallinnon sekä järjestelmäpuolen huippua kyntävä ketterä yritys, joka hakee modernilla muutoksella lisää resursseja ja aikaa sille kaikkein tärkeimmälle – suomalaiselle tutkimukselle ja kehitystyölle. 

Certian riveissä työskentelee ammattilaisia, jotka tuntevat asiakkaiden toimintakulttuurin ja toiminnan tavoitteet. Modernin muutoksen mahdollistavat järjestelmäosaajat, jotka muotoilevat palvelut toiminnoiksi, jotka palvelevat asiakkaita arjessa huomaamattomasti ja helposti.

Muutos voi olla toisinaan iso hyppäys tuntemattomaan. Me teemme tämän hypyn yhdessä asiakkaidemme kanssa, koska meille on tärkeää, että laskeutuminen tapahtuu pehmeästi ja oikeaan kohtaan.

Kuten asiakkaamme, myös me olemme alamme ammattilaisia. Otamme vastuun, koska meidän mielestämme sivistys, tutkimus ja kehitys on sen arvoista.

Certia – tekoja ja sujuvuutta alansa huipuille

Fakta

Certia on perustettu vuonna 2008 valtion tilivirastoksi. Vuonna 2010 Certia yhtiöitettiin osakeyhtiöksi. Nykyisin kaikki asiakkaina olevat yliopistot ja ammattikorkeakoulut ovat myös Certian omistajia. Certian toimipisteet sijaitsevat Vaasassa, Joensuussa ja Tampereella, ja yhtiössä työskentelee yli 150 HR-, talous- ja palkkahallinnon sekä järjestelmäpuolen ammattilaista.

Tilaa uutiskirje