Järjestelmäasiantuntijat, palkanlaskijat ja palveluasiantuntijat palveluksessanne!

Certia tarjoaa asiakkailleen, moderneja palveluita ja kokonaisratkaisuja, jotka käsittävät HR-, talous-, ja palkkahallinnon palvelut sekä näihin liittyvät erilaiset automatisoidut prosessit ja järjestelmät. Asiakkaina ovat yliopistot, ammattikorkeakoulut sekä näiden omistamat yritykset ja yhteisöt.

Toimintamme laajuus voitaisiin kuvata lyhyesti seuraavasti:
Työtä tehdään mielenkiintoisessa ympäristössä huippututkimuksen ja -koulutuksen parissa. Certian toimipisteet sijaitsevat Vaasassa, Joensuussa, Tampereella ja Turussa, mutta asiakaskuntamme ja asiakaspalvelumme levittäytyvät ympäri Suomen. Asiakaskuntamme kansainvälistyy koko ajan. Palvelemme asiakkaitamme pääosin suomeksi, ruotsia ja englantia unohtamatta.

Pitkäjänteinen kehitystyö yhtenäisen toimialan kanssa on taannut Certialle etumatkaa sähköistettyjen palveluiden osalta. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja olemme näin päässeet kehittämään juuri asiakaskohderyhmäämme palvelevia järjestelmiä tuloksekkaasti. Selkeät prosessit ja systemaattinen toimintakulttuuri ovat avainasemassa sekä palveluasenteessa että kehitystyössä.

Keitä asiakkaamme ovat?

Tutustu asiakkaisiimme

Millaista Certialla on olla töissä?

Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin

Tilaa uutiskirje