Haemme järjestelmäosaajia ja talous- ja palkkahallinnon palveluiden kehittäjiä – oletko sinä yksi meistä?

Otamme mielellämme vastaan avoimia hakemuksia! Ennen kuin lähetät avoimen hakemuksen, luethan alla olevan ohjeen.

Piilossa oleva avoin työpaikka voi aueta juuri oikeilla ominaisuuksilla ja osaamisella varustetun työntekijän osuessa kohdalle.  

Erotut hakijoiden joukosta, kun kerrot CV:n lisäksi erityisosaamisestasi tai aihepiireistä, jotka kiinnostavat sinua erityisesti. Herätä meissä tunne: Tässähän on juuri sellainen henkilö ketä me tai tuleva projektimme tarvitsee! ”

Vinkkejä avoimen hakemuksen kirjoittamiseen:

Kerro avoimessa hakemuksessasi sellaisia asioista, jotka eivät käy ilmi CV:stäsi. Näitä asioita voivat olla mm. tapasi tehdä töitä, mainioimmat luonteenpiirteesi ja asiat missä olet onnistunut erityisen hyvin joko työelämässäsi tai henkilökohtaisessa elämässäsi.

Persoonana sinusta kertovat myös paljon ne kommentit ja kehut, joita olet ystäviltäsi, työkavereiltasi tai entisiltä pomoiltasi kuullut. Kaikki nämä kertovat jo paljon siitä, millainen sinä olet ja millaisena muut sinut näkevät. 

Raotathan myös ajatuksia siitä, millaisissa projekteissa tai työtehtävissä olet parhaimmillasi! Voit myös rohkeasti kertoa, jos pidät enemmän itsenäisestä työstä kuin jatkuvasta tiimityöskentelystä. Kaikenlaisia osaajia tarvitaan monipuolisessa joukossamme, siksi ei ole yhtä ainutta tyyppiä, joka olisi juuri se oikea Certian osaaja! Ethän unohda kertoa myöskään toiveitasi ja tavoitteistasi oman elämäsi tai urasi suhteen.

Emme hae täydellisiä, vaan tavallisia ihmisiä, jotka viihtyvät ja haluavat onnistua omassa työssään. Arvostamme aitoutta.

Ohjeet avoimen hakemuksen lähettämiseen:

Lähetä meille hakemus, joka sisältää CV:n ja erillisen avoimen hakemuksen.

Lähetä hakemus osoitteeseen: info@certia.fi

Mitä palveluita Certia tarjoaa asiakkailleen?

Lue tiivistelmä palveluistamme

Keitä asiakkaamme ovat?

Lue asiakkaistamme lisää

Mitä muut Certialla työskentelevät kertovat omasta työstään?

Tutustu uratarinoihimme

Tilaa uutiskirje