Certia Oy kasvattaa osaajien määrää ja laajentaa toimintojaan

Certia Oy:n toimintoja kasvatetaan sen kaikissa toimipisteissä Vaasassa, Joensuussa ja Tampereella. Kasvu perustuu sekä asiakkuuksien lisääntymiseen, että taloushallinnon automatisoitujen palveluiden suunnitelmalliseen kehittämiseen. Tasaisen kasvun myötä yritys rekrytoi jatkuvasti uusia tekijöitä Vaasaan, Joensuuhun ja Tampereelle.

Certian Joensuun toimipiste on keskittynyt automatisointiin ja järjestelmien kehittämiseen, mutta joustavan etätyön hybridimallin kautta palvelutuotannon sekä talous- palkka- ja HR- ja automaatioratkaisujen kehittäjät voivat työskennellä mistä päin Suomea tahansa.

Certian toimiala on yhteiskunnallisesta näkökulmasta katsottuna tärkeä. Yritys palvelee yhteensä 11 yliopistoa ja 4 ammattikorkeakoulua Suomen koulutuksen ja tutkimustyön kärjestä. Certian järjestelmätoimintojen painoarvo koko Certian organisaatiossa kasvaa automaation kiihtyvän kehitystarpeen myötä. Ohjelmistorobotiikan hyödyt ja käyttötarpeet tunnistetaan asiakasorganisaatioissa koko ajan paremmin.

—Olemme merkittävä strateginen kumppani asiakkaillemme. Kehityshankkeissamme työskentelee ohjelmoinnin asiantuntijoita ja palvelutuotannon osaajia, jotka ovat kiinnostuneita automaatiosta ja sähköisten prosessien kehittämisestä. Työympäristössämme kehitetään ratkaisuja uusimman teknologian avulla. Vakaana ja taloudellisesti vahvana kasvuyhtiönä tarjoamme henkilökunnallemme turvallisen työympäristön, jossa osaamisen kehittyminen on keskiössä, kertoo Certian järjestelmäpalveluiden johtaja Jarkko Nygren.    

Kasvuyhtiön tärkein voimavara on ihmiset ja osaaminen. Työn joustavuutta on lisätty henkilökunnan toiveiden pohjalta luodun etätyön hybridimallin avulla, joka edellyttää läsnäoloa työpaikalla ainoastaan neljänä päivänä kuukaudessa. Lisäksi käytössä on myös sopimuksia, joissa on 100 % etätyön mahdollisuus.

— Lähes kaikki työntekijämme hyödyntävät etätyömallin mahdollisuuksia eri tavoin ja olemme saaneet tästä paljon hyvää palautetta. Asuinpaikalla ei siis meidän organisaatiossamme ole enää samanlaista roolia kuin aiemmin. Olemme todenneet käytännössä, että joustavan työnteon malli parantaa elämänlaatua ja sitä kautta myös työn laatua.

Certiassa työskentelee tällä hetkellä yli 150 henkilöä.  Kokeneet järjestelmäasiantuntijat ovat koko Certian järjestelmien toimivuuden vahva kivijalka mutta myös turvallinen laskeutumisalusta uutta uraa aloittaville työntekijöille.  

—Tekoäly, automaatio ja järjestelmät kehittyvät kovaa vauhtia, ja siksi perehdyttäminen ja oma kiinnostus alaa kohtaan on erityisen tärkeää. Osaavalla asiantuntijajoukollamme on kokemusta vaativasta ongelmanratkaisusta ja kykyä toimia haastavissa tilanteissa. Tiivis ja hyvin toimiva työyhteisö takaa turvallisen työympäristön ja huolellisen perehdytyksen uusille työntekijöille.

Certia Oy on perustettu vuonna 2010. Sen asiakkaina olevat yliopistot ja ammattikorkeakoulut ovat myös Certian omistajia. Toimipisteet sijaitsevat Vaasassa, Joensuussa ja Tampereella, jonka lisäksi yrityksellä on etätyöntekijöitä eri puolilla Suomea. Certiassa työskentelee tällä hetkellä yli 150 HR-, talous- ja palkkahallinnon sekä järjestelmäpuolen ammattilaista, joista Joensuussa 33 henkilöä.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Jarkko Nygren                                                             
Järjestelmäpalvelut, johtaja, Certia Oy                        
puh. +358 400 562 138                                                
jarkko.nygren@certia.fi                                                

Ulla Laalo
Toimitusjohtaja, Certia Oy
puh. +358 40 7255 174
ulla.laalo@certia.fi

Tilaa uutiskirje