Certian organisaatio uudistui

Certian organisaatio uudistui 1.9.2019. Isot kehityshankkeet on nyt viety läpi ja uuden organisaation tavoitteena on varmistaa asiakkaiden laadukas palvelutuotanto taloushallinnossa, henkilöstöhallinnossa, niihin liittyvissä järjestelmäpalveluissa ja ohjelmistorobotiikassa.

Uudessa organisaatiossa johto on sama tuttu: toimitusjohtaja Ulla Laalo, palvelutuotannon palvelujohtaja Pirkko Kero-Kangasluoma sekä järjestelmäpalveluiden palvelujohtaja Jarkko Nygren.

Palvelutuotannon operatiivisesta toiminnasta ja kehityksestä vastaavat taloushallinnon palvelupäällikkö Petteri Hiltunen sekä henkilöstöhallinnon palvelupäällikkö Maarit Iivonen. Uudessa organisaatiossa järjestelmäpalveluille on nimetty omat palvelupäälliköt, jotka vastaavat oman osa-alueensa järjestelmäkehityksestä ja järjestelmäpalveluista. Saija Jänkävaara toimii taloushallinnon järjestelmäpalveluiden palvelupäällikkönä, Johanna Kontturi henkilöstöhallinnon järjestelmäpalveluiden palvelupäällikkönä ja Toni Moilanen ohjelmistorobotiikan ja järjestelmäintegraatioiden palvelupäällikkönä.

Certiassa tärkeää on laadun- ja riskienhallinta sekä koko organisaation kehitys automatisointia hyödyntämällä. Tästä kokonaisuudesta vastaa jatkossakin Laura Pikkumäki.

Tilaa uutiskirje