Hanken ja Oulun ammattikorkeakoulu siirtävät palveluitaan Certialle

Oulun ammattikorkeakoulu ja Hanken Svenska handelshögskolan siirtävät palveluitaan Certian hoidettaviksi. Hanken siirtyi Certian palvelujen piiriin 1.1.2022 ja Oulun ammattikorkeakoulu puolestaan vuoden 2023 alusta.  

Oulun ammattikorkeakoulu on osa Oulun korkeakoulukonsernia, joka on jo nyt Certian pitkäaikainen omistaja-asiakas. Palveluiden siirtymisen myötä myös Oulun ammattikorkeakoulusta ja Hankenista tulee Certian osakkaita. 

—Olemme erittäin iloisia saadessamme myös Hankenin ja Oulun ammattikorkeakoulun mukaan toimintaamme. Ammattikorkeakoulujen monipuolinen palveleminen on tärkeä osa tulevaisuuden strategiaamme. Hankenin asiakkuuden myötä myös ruotsinkielisten asiakkaidemme rooli vahvistuu. Olemme iloisia siitä, että saamme tarjota laajalla skaalalla osaamistamme ympäri Suomen, Certian toimitusjohtaja Ulla Laalo sanoo.

Käyttäjäystävällinen järjestelmä Hankenille

Hankenilla muutostarve syntyi nykyisten HR- ja talouden tietojärjestelmien uusimisen yhteydessä. Nyt järjestelmät ja ulkoinen toimittaja vaihtuvat. Uusia järjestelmiä ja palveluntarjoajaa valittaessa Certia nousi ykkösvaihtoehdoksi hyvän palautteen ansioista. Muut käyttäjät kertoivat olleensa tyytyväisiä sekä palveluun että käytössä olevaan Mepco-järjestelmään.

—Näemme lisäarvona sen, että Certialla on monia yliopistoja asiakkaina. Meille on tärkeää, että käyttämämme järjestelmät ovat moderneja ja käyttäjäystävällisiä. Totta kai toivomme, että pitkällä aikavälillä yhteistyö Certian kanssa tuo myös kustannussäästöjä. Tässä vaiheessa projektia voimme myös todeta, että projektin hallinta on todella ammattimaista ja etenee täysin suunnitelmien mukaan, kertoo Yliopistopalveluiden johtaja Elina Stadigh Hankenilta.

Yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen toimialaosaaminen on tärkeää

Certian palveluiden kehittämisen keskipisteessä on erilaisten oppilaitosten toimialojen erityispiirteet ja -tarpeet. Certian ydinosaaminen keskittyy yliopistojen toimintaympäristön ymmärtämiseen ja sen kehittämiseen.

—Olemme tehneet yliopistojen kanssa pitkäjänteistä yhteistyötä jo vuodesta 2008 lähtien. Asiakaskuntamme laajentuessa opimme koko ajan lisää asiakkaidemme ympäristöstä, toimintatavoista ja tavoitteista.  Teemme jatkuvasti työtä sen eteen, että palvelumme vastaavat toimialan tarpeita, Laalo kertoo.  

Certia hoitaa tällä hetkellä Suomessa talous- ja palkkapalvelut sekä niihin liittyvät järjestelmät 12 yliopistolle. Oulun ammattikorkeakoulu on puolestaan neljäs ammattikorkeakoulu, josta tulee Certian asiakas.

Tutustu Certian asiakkaisiin täällä

Tilaa uutiskirje