RPA-kauppa avattu Certian extranettiin

Certian extranettiin on avattu RPA-kauppa, josta voi lukea Certian toteuttamista ohjelmistorobotiikan ratkaisuista, tuoda esiin uusia ideoita ohjelmistorobotiikan hyödyntämisestä tai keskustella ohjelmistorobotiikasta keskustelupalstalla. Löydät sieltä myös videon ohjelmistorobotin työpäivästä.

Ohjelmistorobotiikan toteutuksia ja tulevia toteutuksia

Certia on automatisoinut robotiikan avulla useita sisäisiä prosesseja, sekä toteuttanut jo muutamia ohjelmistorobotiikan ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Uusia toteutuksia suunnitellaan ja toteutetaan parhaillaan koko ajan lisää. RPA-kaupan kautta voit lukea lisää ohjelmistorobotiikan hyödyntämisestä Travel-tositteiden keräyksestä tilintarkastajalle, Suomen Akatemian laskutuksen automatisoinnista tai opintosuoritusten kirjaamisesta.

Analyysiworkshopit apuna käyttökohteiden määrittämisessä

Osana palvelua Certia pitää asiakkaille analyysiworkshoppeja, joissa käydään läpi asiakkaan valitsemia prosesseja, joihin kaivataan keinoja työn sujuvoittamiseen, tehostamiseen tai laadun parantamiseen. Analyysiworkshopissa tutkitaan, miten prosesseja voitaisiin kehittää, missä kannattaa tehdä järjestelmäkehitystä ja missä kohdissa voidaan hyödyntää ohjelmistorobotiikkaa. Yhdessä käydyn prosessianalyysin perusteella tehdään asiakkaille suositukset prosessin kehityksestä ja järjestelmäkehityksestä sekä valitaan sopivat käyttökohteet, joihin Certia voi ohjelmistorobotin toteuttaa.

RPA-kauppa löytyy Certian extranetistä

RPA-kauppa löytyy Certian extranetistä osoitteesta: https://certiaoy.sharepoint.com/sites/extranet/RPAKauppa. Käyttöoikeudet extranettiin on yliopistojen yhteyshenkilöillä ja Certian lomakepalvelun käyttäjillä. Käyttöoikeuden voi myös pyytää Järjestelmäautomaatioiden palvelupäälliköltä Toni Moilaselta (toni.moilanen@certia.fi).

Tilaa uutiskirje