SAP HR yliopistojen Mepco käyttöönottoprojekti aloitettu

SAP HR –järjestelmää käyttävien yliopistojen (Jyväskylän yliopisto, Lappeenrannan yliopisto, Oulun yliopisto, Turun yliopisto ja Vaasan yliopisto) Mepco HR-järjestelmän käyttöönottoprojekti on aloitettu lokakuussa.

Projektin tavoitteena on ottaa käyttöön Mepcon HR-toiminnallisuudet 1.6.2020. Jyväskylän yliopisto, Lappeenrannan yliopisto, Oulun yliopisto ja Vaasan yliopisto käyttävät jo nyt Mepcon palkkamoottoriratkaisua ja nyt järjestelmää laajennetaan HR-toiminnallisuuksiin. Turun yliopisto siirtyy käyttämään sekä Mepcon palkkamoottoria että HR-toiminnallisuuksia. Projekti on aloitettu koulutuksilla marraskuun alussa ja yliopistojen kanssa käydään järjestelmän osa-alueita läpi tammikuulle asti.

Testaukset pidetään helmi-maaliskuussa, jonka jälkeen aloitetaan käyttöönoton valmistelu. Käyttöönoton jälkeen yliopistojen Mepco-portaaliin laajennetaan käyttöönotossa sovitut lomakkeet työntekijälle, esimiehelle ja HR-asiantuntijoille. Kesäkuun käyttöönoton jälkeen Mepcon kautta mm. perustetaan uudet työsuhteet, käydään YPJ- ja kehityskeskustelut ja ilmoitetaan poissaolot.

Tilaa uutiskirje