Julia
Huhtala
palkanlaskentatiimin esimies

Huiput henkilökuntaedut ja juuri sopivasti haastava työ

Julia Huhtala on työskennellyt Certiassa jo 12 vuotta. Taloushallinnon tradenomi sai koulutustaan vastaavan työpaikan heti valmistumisensa aikoihin ja on työskennellyt mm. ostoreskontrassa, kirjanpidossa ja matkanhallinnassa. Palkanlaskentaan hän siirtyi vuonna 2018 ja nykyisin hän toimii palkanlaskentatiimin esimies.

— Olen työskennellyt Certiassa monissa eri tiimeissä. En ollut edes ajatellut ryhtyväni esimieheksi, mutta kun asia nostettiin esille, päätin tarttua tarjoukseen. Palkanlaskennan esimiehenä päätyönäni on olla tiimiläisteni tavoitettavissa ja mahdollistaa heidän onnistuminen omassa työssään, Julia kertoo.

Palvelutuotannon tiimiesimiehenä Julian arkipäiviin kuuluu yhteydenpitoa asiakkaiden, oman tiimin ja muiden tiimien esimiesten kesken. Avointa kommunikaatiota arvostetaan. Siksi Certiassa palvelutiimien väliset rajat halutaan pitää mahdollisimman matalina. Kaikilta pitää ja saa kysyä mitä vain.

—Meillä ei ole kynnyksiä kysymiseen ja täällä voi soittaa yhtä lailla niin toimitusjohtajalle kuin läheisimmälle työkaverilleenkin.

Kokonaisuus haltuun kokemuksen kautta

Esimiestyössä kokonaisuuden hahmottaminen on erityisen tärkeää. Siksi monipuolinen työkokemus yrityksen eri palvelutiimeistä on hyödyllistä.

—Ymmärtämällä eri palvelutiimien prosesseja osaa hahmottaa helpommin sen, miten paljon työtä jotkut pienetkin muutokset saattavat aiheuttaa muihin prosesseihin.

Haasteita alalla aiheuttaa nopeasti muuttuva toimintaympäristö. Erilaisten viranomaisvaatimusten muutokset ja uudistukset edellyttävät alan ajankohtaisten tiedotteiden aktiivista seurantaa ja omaksumista. Muutosten soveltaminen käytäntöön on välillä työlästä ja vaativaa.

—Jos jostain taidoista tai ominaisuuksista on tässä työssä etua, niin ainakin luetun ymmärtämisestä ja teorian soveltamisesta käytäntöön. Vaikka Googlesta löytyy aika moneen asiaan vastaus, kaikkea ei sekään tiedä vaan pitää itse osata ratkaista asioita. Asioiden omaksumisen lisäksi muutokset pitää kyetä viemään käytäntöön niin, että ne istuvat sekä järjestelmien että ihmisten toimintalogiikkaan.

Huiput henkilökuntaedut

Julia on erittäin tyytyväinen urakehitykseensä ja siihen, mitä kaikkea hän on päässyt Certiassa tekemään. Mielenkiintoisen työn lisäksi Julia antaa Certialle täydet pisteet henkilökuntaeduista ja asenteesta, mikä välittyy työntekijöille aitona välittämisenä.

— Meillä välitetään aidosti ihmisistä, ja se näkyy konkreettisina tekoina arjessa. Etätyömahdollisuudet ja liukuva työaika helpottavat oman vapaa-ajan suunnittelua ja tukevat tätä kautta kokonaisvaltaista hyvinvointia.  Lisäksi työnantajamme tukee liikunta- ja kulttuuriharrastuksia eri tavoin. Hyvää mieltä tuottavat myös pienet muistamiset, joita henkilökuntamme saa aina silloin tällöin. Meillä välitetään aidosti ihmisistä, ja se näkyy konkreettisina tekoina ihmisten johtamisessa ja työntekijöiden arjessa.

 

Kiinnostaisiko sinua työskennellä Certiassa? Lue lisää työpaikoistamme ja tutustu hakuohjeisiimme täällä.

Tutustu uratarinoihin

Uratarinat

Tilaa uutiskirje