Ohjelmistorobotiikan kehittäjiä

Haemme Certiaan ohjelmistorobotiikan kehittäjiä!

Certian järjestelmäautomaatiotiimi tukee asiakkaidemme sekä Certian sisäisiä prosesseja mm. ohjelmistorobotiikan, sähköisten lomakkeiden ja tekoälyratkaisujen avulla. Tukenamme on lisäksi vahva kumppaniverkosto täydentämässä omaa osaamistamme. Ohjelmistorobotiikan kehityksessä käytämme UiPath tuotteita.

Mitä ohjelmistorobotiikan kehittäjän työnkuvaan kuuluu?

Ohjelmistorobotiikan kehittäjänä pääset toteuttamaan uusia ratkaisuja, sekä ylläpitämään ja kehittämään jo tehtyjä automaatiota. Olet osana mukavaa tiimiä, jossa rooliasi voidaan jossain määrin muokata taustasi ja kiinnostuksen kohteittesi mukaisesti. Olet kiinnostunut ratkaisemaan haasteita nykyaikaisilla tietoteknisillä ratkaisuilla ja kykenet omaksumaan asiakkaidemme prosesseja riittävissä määrin jotta osaat soveltaa ratkaisut käytäntöön.

Millainen henkilö onnistuu tässä työssä?

Työssä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta. Työ on monipuolista ja päivät ovat harvoin samanlaisia, joten myös oman työn ohjaamisen hallintataidot ovat tärkeitä. Työssä käytettävät välineet ovat helpompi omaksua, mikäli sinulla on koulutusta tai kokemusta ohjelmistokehittämisestä. Työssä menestymiseen saat meiltä perehdytystä ja koulutusta.

Miksi Certia on houkutteleva työpaikka?

Työntekijöidemme pysyvyys on korkealla ja meillä monella on jo työhistoriaa Certiassa yli 10 vuotta. Meillä on joustava etätyömahdollisuus ja erittäin hyvät edut tyky-seteleistä työterveyshuoltoon.

Toimi heti ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen info@certia.fi 30.09.2022 mennessä

Haluatko kysyä lisää? 
Ota yhteyttä Toni Moilaseen:   toni.moilanen@certia.fi, +358400816189

Tilaa uutiskirje