Aboa Eventsin henkilökuntaa toimistotiloissa.

Aboa Events – luovuudella ja kokemuksella unohtumattomia tapahtumia

Aboa Events on luova ja kokenut tapahtumatuottaja, joka on ollut osa Certiaa maaliskuusta 2023 lähtien. Yli 30 vuoden kokemuksella järjestämme monipuolisia ja ikimuistoisia tapahtumia, jotka yhdistävät ihmisiä ja luovat ainutlaatuisia elämyksiä.

Tapahtuma täynnä muistoja: Uskomme, että jokainen tapahtuma on tilaisuus luoda jotain erityistä. Olipa kyseessä luontoretki, workshop tai suuri tiedekongressi, panostamme jokaiseen yksityiskohtaan varmistaaksemme, että osallistujasi saavat unohtumattoman kokemuksen.

Sinun visiostasi meidän osaamisellamme: Meidän tehtävämme on muuttaa ideasi todellisuudeksi. Hoidamme koko tapahtumatuotannon, konseptoinnista ja budjetoinnista markkinointiin, ilmoittautumis- ja maksuprosesseihin sekä toteutukseen, seurantaan ja raportointiin. Sinä voit keskittyä olennaiseen, kun me huolehdimme kaikesta muusta.

Sujuvat tapahtumat, positiiviset kokemukset: Takaamme sujuvat tapahtumat, jotka tarjoavat osallistujille positiivisia elämyksiä, oli kyseessä sitten fyysinen tai virtuaalinen tapahtuma.

Olemme valmiina tekemään myös sinun tapahtumastasi erityisen.

Lue lisää Aboa Eventsin fuusioitumisesta Certiaan uutisistamme ja tutustu palveluihimme verkkosivuillamme.

Ota yhteyttä
ja anna meidän auttaa sinua luomaan unohtumattomia hetkiä!

Aboa Events

  • yli 30 vuoden kokemus konferenssien järjestämisestä
  • erikoistunut tiede- ja koulutustapahtumiin
  • hoitaa koko tapahtumatuotannon suunnittelusta markkinointiin ja jälkitoimiin
  • osa Certiaa vuodesta 2023

Tilaa uutiskirje