Avoimet työpaikat Certialla

Hei, hienoa että olet kiinnostunut avoimista työpaikoistamme!

Haemme jatkuvasti järjestelmäosaajia sekä talous- ja palkkahallinnon palveluiden kehittäjiä – oletko sinä yksi meistä? Klikkaa ohjeet Avoimen työhakemuksen jättämiseksi tältä sivulta.

Avoimet työpaikat

Certia Oy on erikoistunut talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden tuottamiseen korkeakouluille ja yliopistoille. Talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden lisäksi Certia tarjoaa asiakkailleen moderneihin tietojärjestelmiin liittyviä asiantuntijapalveluita. Certian toimipaikat sijaitsevat Vaasassa ja Joensuussa. Yrityksessä työskentelee yhteensä n. 120 työntekijää.

Certia tarjoaa sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävänkuvan sekä osaavan ja mukavan tiimin tuen ja mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen. Saat myös erittäin kattavat ja monipuoliset henkilöstöedut käyttöösi.

 

 

Certian tavoite on olla paras julkisen sektorin talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus. Haluatko sinä olla mukana tämän tavoitteen saavuttamisessa?

Haemme nyt Joensuun tai Vaasan toimistolle

HR-SOVELLUSASIANTUNTIJAA

HR-sovellusasiantuntijana työskentelet osana henkilöstöhallinnon järjestelmäpalveluiden asiantuntijatiimiä. Työtehtäviisi kuuluu oman osa-alueesi vastuuhenkilönä toimiminen käyttöönottoprojekteissa ja jatkokehityshankkeissa sekä asiakkaiden tuki- ja neuvontapalveluissa. Toimit tiiviissä yhteistyössä niin oman tiimimme, asiakkaiden asiantuntijoiden kuin Certian järjestelmäasiantuntijoidenkin kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet kerännyt aikaisempaa näyttöä järjestelmäkehityksen sekä projektien parista. Mepco palkka- ja HR-järjestelmän tuntemus sekä ymmärrys palkka- ja HR-prosesseista ovat eduksi. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät mahdollisuudet etänä tehtävään työhön. Toimipisteemme sijaitsevat Vaasassa ja Joensuussa, mutta joustamme tarvittaessa.

Arvostamme

  • Rohkeaa asennetta ja intoa uuden oppimiseen
  • Kehitysmyönteisyyttä
  • Hyvää yhteistyökykyä

Lisätietoja tehtävistä antaa Johanna Kontturi, 040 5947 381 (puhelinkyselyt 30.11. klo 9-11, 3.12. klo 12-13 tai 10.12. klo 10-11) tai johanna.kontturi@certia.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse johanna.kontturi@certia.fi viimeistään 15.12.2021.

Haemme nyt Joensuun tai Vaasan toimistolle

SOVELLUSALUEVASTAAVAA 

Tehtävässä tulet vastaamaan SAP:iin integroitujen Smart Invoice -ostolaskujen ja dokumenttien kierrätysjärjestelmän ylläpidosta ja kehityksestä. Lisäksi vastaat järjestelmään liittyvästä automaatiosta, mm. tekoälystä. Rooliin kuuluu myös vahvasti suora kommunikointi asiakkaiden kanssa. Tulet hallinnoimaan projektit, niiden käyttöönotot ja koulutukset sekä muutokset. Asiakaskuntasi tulee koostumaan yliopistoista ja ammattikorkeakouluista.

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet kerännyt aikaisempaa näyttöä järjestelmäkehityksen sekä projektien parista. SAP-talousjärjestelmän tuntemus sekä ymmärrys talouden termeistä ovat eduksi.

Luonteeltasi olet utelias, sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot sekä idearikkaana kyky ratkoa ongelmia ja viedä asioita itsenäisesti eteenpäin. Hallitset hyvin kokonaisuuksia ja kykenet toimimaan hyvin myös erilaisten asiakkaiden ja epävarmuuden keskellä.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät mahdollisuudet etänä tehtävään työhön. Toimipisteemme sijaitsevat Vaasassa ja Joensuussa, mutta joustamme tarvittaessa.

Lisätietoja tehtävistä antaa Saija Jänkävaara, 040 8231608 (puhelinkyselyt 3.12. klo 10-11, 8.12. klo 12-13 tai 10.12. klo 14-15) tai saija.jankavaara@certia.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse saija.jankavaara@certia.fi viimeistään 15.12.2021.

Klikkaa ohjeet Avoimen työhakemuksen jättämiseksi

Avoin hakemus

Tutustu myös uratarinoihimme

Uratarinat