Avoimet työpaikat Certialla

Hei, hienoa että olet kiinnostunut avoimista työpaikoistamme!

Haemme jatkuvasti järjestelmäosaajia sekä talous- ja palkkahallinnon palveluiden kehittäjiä – oletko sinä yksi meistä? Klikkaa ohjeet Avoimen työhakemuksen jättämiseksi tältä sivulta.

Avoimet työpaikat:

Haemme Vaasaan tai Joensuuhun kokenutta kirjanpitäjää

Työssäsi vastaat kokonaisvaltaisesti asiakkaiden taloushallinnon prosesseista, kuten kirjanpidosta, tilinpäätöksestä sekä lakisääteisistä viranomaisraportoinneista ja tilityksistä. Osaamisesi mukaan työn kuvaa voidaan muokata vastaamaan vahvuuksiasi.

Odotamme sinulta sopivaa taloushallinnon koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä.

Kokemus tilitoimistossa tai vastaavassa ympäristössä toimimisesta sekä sijoituskirjanpidon tai konsernilaskennan tuntemus katsotaan eduksi.

Lisätietoja Petteri Hiltuselta, petteri.hiltunen@certia.fi, puhelin 040-300 2564. Lähetäthän hakemuksesi 30.9.2021 mennessä.

Tekoja ja sujuvuutta alansa huipuille! Haluatko sinä olla mukana?

Haemme nyt Vaasaan tai Joensuuhun ohjelmistorobotiikan kehittäjää

Certian järjestelmäautomaatiotiimi tukee asiakkaidemme sekä Certian sisäisiä prosesseja  mm. ohjelmistorobotiikan, sähköisten lomakkeiden ja tekoälyratkaisujen avulla. Tukenamme on lisäksi vahva kumppaniverkosto täydentämässä omaa osaamistamme. Ohjelmistorobotiikan kehityksessä käytämme UiPath tuotteita.

Ohjelmistorobotiikan kehittäjänä pääset toteuttamaan uusia ratkaisuja, sekä ylläpitämään ja kehittämään jo tehtyjä automaatiota. Olet osana mukavaa pientä tiimiä, jossa rooliasi voidaan jossain määrin muokata taustasi ja kiinnostuksen kohteittesi mukaisesti. Olet kiinnostunut ratkaisemaan haasteita nykyaikaisilla tietoteknisillä ratkaisuilla ja kykenet omaksumaan asiakkaidemme prosesseja riittävissä määrin jotta osaat soveltaa ratkaisut käytäntöön.

Työssä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta. Työ on monipuolista ja päivät ovat harvoin samanlaisia, joten myös oman työn ohjaamisen hallintataidot ovat tärkeitä. Työssä käytettävät välineet ovat helpompi omaksua, mikäli sinulla on koulutusta tai kokemusta ohjelmistokehittämisestä. Työssä menestymiseen saat meiltä toki perehdytystä sekä koulutusta.

Työntekijöidemme pysyvyys on korkealla ja meillä monella on jo työhistoriaa Certiassa yli 10 vuotta. Meillä on joustava etätyömahdollisuus, sekä erittäin hyvät edut tyky-seteleistä työterveyshuoltoon.

Toimi heti ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen info@certia.fi 31.10. mennessä! 

Haluatko kysyä lisää? 
Ota yhteyttä Toni Moilaseen: toni.moilanen@certia.fi, +358 40 0816189

Klikkaa ohjeet Avoimen työhakemuksen jättämiseksi

Avoin hakemus

Tutustu myös uratarinoihimme

Uratarinat