Katja Ikonen.
Katja
Ikonen
Sovellusaluevastaava

Certia tarjoaa uramahdollisuuksia eri elämänvaiheisiin

Certialla viihtyvät ihmiset, jotka nauttivat siitä, että pääsevät mukaan kehitystyöhön. Palveluvalikoimasta löytyy taloushallinnon ja IT-alan ammattilaisille monipuolisia töitä, joten talon sisällä jokaisella on mahdollisuus viedä urapolkuaan haluamaansa suuntaan oman osaamisen ja kiinnostuksen perusteella.

Certiaan rekrytoidaan jatkuvasti myös uusia ihmisiä talon ulkopuolelta. Mukaan mahtuu alan konkareita ja uransa alkuvaiheessa olevia, opintojaan vielä suorittavia henkilöitä. Yrityksessä perehdytykseen on satsattu paljon: kaikki uudet työntekijät perehdytetään ajan kanssa perusteellisesti sekä omiin tehtäviin että yrityksen kokonaistoimintaan.

Kaupungin sihteerin tehtävistä sovellusaluevastaavaksi Certiaan

Katja Ikonen on yksi tuoreista certialaisista. Hän aloitti työt Certialla maaliskuussa 2022. Taustallaan hänellä on taloushallinnon tradenomin ja tietojenkäsittelyn opintoja. Katjalla on työkokemusta usean vuoden ajalta kahden eri kaupungin tehtävistä, sekä myyntilaskutuksen vastuutehtävistä että hallintosihteerin toimesta.

– Innostuin heti, kun kuulin Certian avoinna olevasta työpaikasta. Sovellusaluevastaavan työ oli täydellinen yhdistelmä osaamisestani ja kiinnostuksen kohteistani. Certialla pääsen kehittämään itseäni eri suuntiin, kertoo Katja.

Katjan asuinpaikka on Valkeakoskella, mutta siitä ei muodostunut ongelmaa, vaikka Certian toimipisteet ovatkin Vaasassa, Joensuussa ja Tampereella.

– Teimme sopimuksen 100 % etätyöstä. Työskentelen mielelläni kotoapäin, enkä koe olevani lainkaan eristyksissä, koska työhöni kuuluu paljon palavereita eri puolilla Suomea työskentelevien asiakkaiden ja Certian tiimiläisten kanssa. Tapasin myös ”livenä” työkavereitani tässä kuussa myös järjestelmäpäivillä Vaasassa ja Certian kesäpäivillä Helsingissä, mikä oli tosi kivaa.

Perehdytyksestä Katjalla on vain hyvää sanottavaa. Tunne siitä, ettei kaikkea tarvitse osata ja tietää heti, on ollut vapauttava. Perehdytysohjelmassa tutustuttiin omien työtehtävien lisäksi myös koko yrityksen toimintaan, jonka kautta uudelle työntekijälle avautuu paremmin oman työn merkitys.

– Rehellisesti sanottuna Certian perehdytysohjelma on yksi parhaista, mitä olen ikinä kokenut. Uudelle työntekijälle annetaan aikaa oppia ja kaikki auttavat ja opettavat mielellään.

Haluaisitko sinäkin työskennellä sovelluskehityksen parissa? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme täällä, tai lähetä meille avoin hakemus!

Lisää uratarinoita löydät täältä.

Tilaa uutiskirje