Pernilla
Nabb
Palkanlaskija

Sujuvuus työpaikalla takaa hyvän elämän vapaa-ajallakin

Pernilla Nabb elää sellaista elämää mistä moni meistä saattaa haaveilla. Hän asuu Raippaluodon saaressa, 27 km Vasasan kaupungin keskustasta perheensä ja koiran kanssa. Lapsen päiväkotipaikka on 400 m päässä kotoa, lisäksi urheilua harrastavalle Pernillalta löytyy kotoa kuntosali ja ympäristöstä mainiot lenkkipolut juoksuharrastusta varten. Töissä kaupungissa hän käy muutaman kerran kuukaudessa, muuten hän työskentelee etänä. Tällä hetkellä äitiyslomalta hiljattain palannut Pernilla tekee 80 % työaikaa.

—Certialla työskentelyssä ehdottomasti parasta on joustavat työajat ja etätyön mahdollisuus! Olen aamuihminen ja aloitan työpäiväni arkisin kello 6.30, tarvittaessa voin venyttää päivääni iltapäivästä iltaan. Joustavuus mahdollistaa sujuvan arjen perheen kanssa – sekä myös lenkkeilyn päivänvalossa lounastunnilla. Nautin siitä, että saan organisoida oman työpäiväni ja hoitaa työlistani viimeiseen tehtävään saakka, Pernilla kertoo.

Iloiset, aktiiviset ja tarkat ihmiset viihtyvät Certialla

Pernilla on työskennellyt Certialla vuodesta 2008 lähtien. Hän on työskennellyt ostoreskontrassa ja nykyisin palkanlaskennassa. Palkkojen pariin hän siirtyi työkierron myötä.

—Minulta tiedusteltiin jossain vaiheessa kiinnostusta siirtyä palkanlaskijaksi ja tartuin kiinni tarjoukseen. Aloitusvaiheessa tein puolet viikosta palkanlaskentaa ja puolet ostoreskontraan liittyviä työtehtäviä. Nykyisin työskentelen kokoaikaisesti palkanlaskennassa.

Pernilla antaa Certian työyhteisölle täydet 10 pistettä avuliaisuudesta ja positiivisesta ilmapiiristä. Certian Vaasan toimistossa työskentelee tällä hetkellä 75 henkilöä ja Joensuussa 34 henkilöä, joten ympärillä on paljon asiantuntijoita.

—Työpaikallamme vallitsee erittäin hyvä ilmapiiri. Täällä saa kysymyksiin aina vastauksen! Olen äidinkieleltäni ruotsinkielinen, mutta puhun töissä paljon suomea. Ruotsin kielen taito on kuitenkin hyödyksi etenkin niiden asiakkaiden kanssa, joiden organisaatioiden pääkieli on ruotsi.

 

Kasvu tuo Certian työntekijöille enemmän mahdollisuuksia

Pernilla näkee Certian kasvun erittäin hyvänä asiana. Laajempi asiakaskunta tuo henkilökunnalle enemmän mahdollisuuksia edetä ja oppia lisää. Kaikki toivovat työltään joskus vaihtelua, ja isommassa organisaatiossa vaihtelua on mahdollista saada talon sisällä ilman, että tarvitsee vaihtaa työpaikkaa. Pernillan työkaverit ovatkin pysyneet lähes samoina koko työuran ajan.

—Meillä pidetään hyvää huolta ihmisten hyvinvoinnista ja ergonomista. Meillä on hyvä työterveyshoito ja toimistollemme on hankittu mm. nostettavat työpöydät. Vaasassa on suunniteltu erittäin viihtyisiksi – ihmisten viihtyvyyteen panostetaan monella eri tavalla.

Pernilla viihtyy useiden vuosienkin jälkeen Certialla, eikä ole harkinnut alanvaihtoa kuin hetkellisesti kodin remontin yhteydessä.

—Remontoimme parhaillaan kotiamme ja tässä yhteydessä on käynyt mielessä, että osaaminen sähköalalla tai putkitöissä olisi kyllä tosi hyödyllinen juttu, Pernilla naurahtaa.  

Olisiko Certia sinunkin tuleva työpaikkasi? Tutustu avoimiin työpaikkoihin täällä!

Tilaa uutiskirje